Katering (NEW UPDATE)

NANTIKAN UPDATE (akan datang)

Nampaknya sudah lama pihak D'Renjis Bridal tidak update ruangan katering ini. Pihak kami masih menyediakan pekhidmatan katering, meja+kerusi (termasuk alas meja dan sarung kerusi), pelayan berseragam (penanggah), hiasan meja pengantin dan VIP..

Walabagaimanapun disebabkan masa agak terhad, pihak kami jarang meng 'update' ruangan ini.. Nantikan update terbaru untuk pakej menu tidak lama lagi yang pastinya mengiurkan dan memenuhi citarasa tetamu yang hadir dimajlis anda..


Untuk pengetahuan semua, masakan dimasak oleh tukang masak yang berpengalaman dalam masakan majlis-majlis kenduri dengan pelbagai menu yang didatangkan khas dari kelantan bagi menjayakan masakan setiap majlis.

________________________________________________________________________________

KATERING MAJLIS PERKAHWINAN ZANA & SHUKRI

Terlebih dahulu pihak D'renjis Bridal mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pelanggan-pelanggan dan pengunjung kami. Di mana atas sokongan dan dorongan anda semua pihak D'renjis Bridal telah mengembangkan satu lagi perkhidmatan baru iaitu Khidmat Katering.

Oleh kerana ramai pelanggan-pelanggan kami bertanya tentang khidmat katering dengan itu kami telah mewujudkan khidmat katering. Kewujudan khidmat baru ini bagi membolehkan D'renjis Bridal menjadi "one stop center" bagi Majlis Perkahwinan anda.

Pihak D'renjis Bridal mengucapkan ribuan terima kepada pasangan pengantin Zana dan Shukri (Dewan Seroja, Kementah) yang telah memberi kepercayaan sepenuhnya kepada pihak kami untuk khidmat katering pada majlis perkahwinan mereka.

Hiasan Meja Pengantin (Perkahwinan Zana & Shukri)


Susunan Meja VIP (Perkahwinan Zana & Shukri)